Over ons

Fabulous and Healthy vertegenwoordigt onze passie & liefde voor leven & gezondheid op onze Fabulous Way om jou te helpen om ten volle van het leven te kunnen genieten en je volle potentie te bereiken, zowel in je zakelijk als persoonlijk leven. Als organisatie adviesbureau gaan wij met jou en jouw organisatie de gedrags- en cultuurverandering in gang zetten naar een gezonder, gelukkiger en duurzamer werk- en levensstijl.

 

Wij geloven in de kracht van positiviteit en de meerwaarde van menselijk kapitaal. We geloven ook dat de behoefte van mensen om te blijven groeien en zichzelf te ontwikkelen organisaties zal helpen om de verandering te maken naar een gezonde en duurzame business lifestyle.

 

Door onze jarenlange ervaring en kennis in de diverse rollen en de daarbij behorende opleidingen en certificeringen heeft onze dienstverlening zich vooral ontwikkeld naar een dienstverlening op maat. Ieder mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig. 

Wij zijn aangesloten bij de CAT beroepsvereniging.

Carmen Kollmann:

Gepassioneerd business consultant, verandermanager, gezins&kindercoach, trainer en orthomoleculair voedingsadviseur. Opgegroeid in Australïe. Als "native speaker" spreek ik ook vloeiend Nederlands. Ik geloof oprecht dat mensen in staat zijn te blijven groeien en ontwikkelen. Het is mijn passie om bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger business- en privé leven. "Genieten van het leven is alles"

Mabel Houdtzagers:

Ervaren trainer, coach, creatief regisseur, orthomoleculair voedingsadviseur en manager.

De interactie met mensen is mijn passie.

Diversiteit in aanpak voor ieder individu is mijn ultieme uitdaging en motiveert mij om steeds mijn grenzen op te zoeken en jou te inspireren.

Bijdragen aan een Fabulous wereld met een "nog lang en gelukkig leven" is waar ik blij van word.