Lezing “Het hele jaar Fabulous, Vitaal & Healthy“ bij Libris Venstra in Amstelveen

Carmen en Mabel van Fabulous & Healthy houden 30 januari een inspirerende en dynamische lezing over hoe je goede voornemens over je gezondheid het hele jaar door kan vasthouden. Een gezonde en gelukkige levensstijl voor het leven waar plaats is voor plezier, genieten, lekker en gezond eten, je lekker in je vel voelen en energie hebben. Carmen en Mabel zijn professionals & levensgenieters op het gebied van voeding, beweging en mindset. Ze delen graag hun kennis en ervaringen en willen jou inspireren om een Fabulous, Vitaal & Healthy leven te leiden. Het gaat er vooral om jezelf als mens gelukkig te voelen, want jij bent het waard!

Datum: woensdag 30 januari 2019
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Plaats: Boekhandel Libris Venstra, Stadsplein 102a, Amstelveen
Kaarten á €8,50 zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Anti-Aging: Gezond, Gelukkig & Fabulous innerlijke & uiterlijke Beauty!

 

Kom naar onze Fabulous workshop op zondag 2 december in De Roos. Laat je inspireren om gezond en gelukkig ouder te worden,  je energiek te voelen, van het leven te genieten en een Fabulous leven te leiden. We laten je zien dat leeftijd slechts een getal is. Je kan niet vroeg genoeg  beginnen met een gezonde levensstijl om er mooi, gelukkig en fabulous uit te zien terwijl je geniet van heerlijk eten en het leven!

 

We gaan het hebben over:

 • Wat heb jij nodig om je Gelukkig en Fabulous te voelen
 • Welk effect heeft leeftijd op je body, mind & soul
 • Welke voeding beter voor jou is en ook nog verrukkelijk is
 • Hoe voeding jouw medicijn kan zijn
 • Beweging die bij jou past en jou energie geeft
 • Hoe bereik je de mindset om de verandering te maken naar jouw Fabulous Lifestyle in een tempo dat bij jou past
 • Je huid is één van je grootste organen. Hoe ga je die goed verzorgen?

 

Onze aanpak is gebaseerd op onze orthomoleculaire expertise en

Pure Fabulous POSITIVITEIT! Want jij bent het waard!

 

De workshop wordt in het Engels/Nederlands gegeven afhankelijk van de deelnemers. Meld je aan voor de workshop van 2 december in De Roos van 13.30 – 15.30 uur, bestel kaarten à €27,50 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Early Bird ticket voor €20,00 tot 17 november

Orthomoleculair, holistisch, healthy Lifestyle Inloopconsult

Zondagmiddag van 14.00 – 17.00 click op "De Roos" 

Carmen op de 1e en Mabel op de 3e zondag van de maand

Kosten: € 25,- euro per half uur

 

Vanuit hun orthomoleculaire expertise delen Carmen en Mabel hun kennis en ervaring op het gebied van voeding, beweging & mindset met jou om je te ondersteunen naar een gezonder en gelukkiger lifestyle. Zij kunnen ook ondersteuning geven bij eventuele klachten die je ervaart. Zoals: moeheid, slecht slapen, slecht geheugen, druk in je hoofd, weinig energie, gewichtsverlies/-toename, allerlei buik- en darmklachten, hormonale klachten, stemmingswisselingen, etc.

 

Wil je zeker zijn van een consult, maak dan een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor een uitgebreid consult kun je ook in onze praktijken in Amsterdam en Amstelveen terecht.  

 

Fabulous Workshops 
 
Ben je nieuwsgierig naar een inspirerende workshop om je gezondheid te verbeteren, je energieker te voelen, nog meer van het leven te genieten en vooral een fabulous life te leiden, kom dan naar 1 van onze fabulous workshops :).

In een serie van 4 workshops nemen Carmen & Mabel je mee op reis naar jouw Fabulous Health:
 • Health & Vitality, investing in you! 11/2/18 
 • What do you mean ‘Anti’-aging? I want to get old! 25/3/18
 • Them Crazy Hormones 13/5/18
 • Weight Loss a battle you shouldn’t fight 24/6/18

 

Locatie: De Roos in Amsterdam, 14.30 - 16.30, klik de link voor meer info

 

Als je een van onze vorige workshops hebt gemist of ons bij jouw bedrijf wilt uitnodigen, laat het ons dan weten!

Onze aanpak is gebaseerd op onze Orthomoleculaire expertise & pure fabulous POSITIVITEIT!.


We believe you deserve only the very best!

Hoe zorg ik voor gezonde, gemotiveerde, effectieve, productieve en positieve medewerkers?


Tegenwoordig zie je steeds vaker dat stress op het werk een veel voorkomende oorzaak is van ziekteverzuim, waardoor medewerkers langdurig uit het arbeidsproces vallen. Wat kun je hier als organisatie aan doen?


Wij zijn ervan overtuigd dat als je vroegtijdig bewust bent als werkgeven én werknemer van je eigen rol en invloed op je gezondheid, mentale welzijn, voeding en beweging je kan voorkomen dat je ziek wordt of in ieder geval dat je ziekteverzuim korter duurt.


In ons programma-aanbod houden wij rekening met de niveaus van stress die men kan tegenkomen. De opbouw van ons programma bestaat uit de volgende 3 diensten: Vitaliteit & Stress Preventie, Burn-out coaching/begeleiding en Personal Coaching. Onze aanpak is altijd op maat en in een tempo dat bij jou past, want ieder individu is uniek.
Wij komen graag langs om je meer te vertellen over onze diensten en aanpak.